Wij zijn de verzinfabriek!

Wij zijn een verzinfabriek! We krijgen een personage, locatie, voorwerp, eigenschap en opdracht die we in een verhaal moeten verwerken! Om het nog uitdagender te maken voegen we 10 woorden uit onze woordlijst ‘aardbei’ toe! Dat zorgt voor schrijfplezier en nadien lezen we onze verhalen natuurlijk aan elkaar voor! We plaatsen er ook zeker eentje op de blog!

De deftige meid

De deftige meid ging op luchtballonen tocht . Ze landde in de jungle en ging een wandeling maken . Ze was eigenlijk te lui om te wandelen . Een uur later dwaalde ze nog steeds rond in de eindeloze jungle . Ze hoorde een geluid van ver en ze ging eens kijken . 5 minuten later kwam ze aan een tent en las op een bord dat er een danswedstrijd was en kon een reis winnen naar een tropisch eiland . Ze ging meteen meedoen . Ze won natuurlijk de wedstrijd want ze is het mooiste meisje van de stad , ze woont in een prachtig paleis . Ze ging meteen naar haar paleis om haar koffers te pakken . Ze nam haar beige kleedje mee omdat het haar stijl helemaal is . In haar koffer zaten nog allerlei mooie zomerse spulletjes . Ze ging met de trein naar Hawaï op 3 mei 2019 . Na bijna een hele dag in de trein beleefde ze nog een mooie prachtige week . Einde

Door Janne & Gloria

Het feest op de maan

Op een dag kreeg de sportieve rockster een telefoontje dat hij op een verjaardagsfeest moest zijn.Het verjaardagsfeest was op 5 mei.Het was een verjaardagsfeest van een klein meisje.Hij ging direct naar de raket van zijn opa want die was ruimtevaarder geweest.Het was al 4 mei dus hij vertrok naar de maan.Toen hij wou vertrekken zag hij iets blinken.Het was de heilige diamant van zijn opa.Het was eigenlijk een geheim. Hij vertrok en kwam na 1 dag veilig aan op de maan.Het feest was al bezig.Er waren allerlei lekkere dessertjes zoals aardbeientaart.Het was tijd voor cadeautjes en hij gaf de diamant aan de meid zij was heel blij met de diamant nu was zij de eigenaar van de diamant.Het feest was eigenlijk feitelijk best wel leuk. Op de terugreis was de rockster heel erg moe dus toen hij terug kwam van de reis ging hij direct slapen. EINDE!!!!!!

Door Birte & Viki

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: